Engineering Excellence in Pumping Solutions

Ağustos

• Kurbağalıdereyi Temizliyoruz.

01/08/2015

Son dönemde Kadıköy sakinlerini kötü kokulardan dolayı oldukça rahatsız eden Kurbağalıdere Mas Pompa’nın İski için özel geliştirdiği römorklu ve kabinli kendinden emişli atık su pompalarıyla temizlenmeye başladı.

• Ekim

• Dünya Çevre Gününüz Kutlu Olsun.

12/10/2015

Birey olarak,kurum ve toplum olarak ulaşmamız gereken nokta sürdürülebilir bir yaşam, sürdürülebilir bir çevre olmalı. Bunun için bugün neler yapmalıyız, çevre bilincimizi nasıl daha üst seviyelere taşıyabiliriz, insanları nasıl daha bilinçli yapabiliriz. Bir arayış içinde olmalı ve doğru yönde gitmeli ve herkesi bu yöne davet etmeliyiz. Ancak bu şekilde köyümüz, şehrimiz, ülkemiz ve dünyamız bizim o sevdiğimiz haliyle kalabilir ve gelecek için hem bize hem yeni nesillere bir miras olarak kalabilir.

Bu durumu MAS olarak vizyon edindik.

• Eylül

• Aluexpo 2015 Fuarındayız

06/09/2015

8-10 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenecek olan Aluexpo 2015 fuarındayız. 10. Salon B160 numaralı standımızda bizleri ziyaret edip, konusunda tecrübeli satış mühendislerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz

• Ağustos

• Habaş Pompa Bilgilendirme Toplantısı Yaptık.

28/08/2015

Türkiye’nin en büyük demir çelik üreticilerinden Habaş’ın Aliağa tesislerinde teknik personelinin katılımıyla Pompa bilgilendirme toplantısı yapıldı. Katılımın yüksek olduğu toplantı iki bölüm olarak gerçekleştirildi. Birinci bölümde İş Geliştirme Müdürü Ahmet Yılmaz “Genel kullanım pompa sistemleri ve pompalarda maksimum enerji verimliliği” konularında bilgi aktarımında bulundu. Kahve molasından sonra devam eden ikinci bölümde Teknik Servis Müdürü Hüseyin Takmaz’ın sunumuyla “Pompa montajındaki incelikler ve sahada bakım sırasında karşılaşılan problemler” konularından bahsedildi. Katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşılan toplantı soru-cevap ardından sona erdi.

• Aralık

• Tüyak Sempozyumu'ndaydık

10/12/2015

Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Yangından Korunma Derneği ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü 12-13 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen TÜYAK 2015 – Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisinde “Yangın pompalarının temel özellikleri ve standart kriterlerine genel bir bakış”  konulu sunum gerçekleştirdik.

• Ocak

• İSO Semineri'ndeydik

19/01/2016

14.01.2016 tarihinde İstanbul Sanayi Odası tarafından Odakule Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen “ Enerji Sektöründe Yerlileşme –I Termik Santrallerde Yerli Ekipman Üretimi” semineri kamu ve özel sektörden 100’ ün üzerinde izleyicinin katılımı ile yapıldı.

İSO Yönetim Kurulu üyesi Sn. Ata Ceylan’ın açılış konuşması ile başlayan seminerde Tübitak Marmara Araştırma Enstitüsünden değerli hocalar ve araştırmacılar Sn. Prof. Dr. Mustafa Sözen, Sn. Dr. Selçuk Ataş, Sn. Osman Okur ve Sn. Namık Ünlü;  EÜAŞ Genel Müdürü Sn. Halil Alış, Ambarlı, 18 Mart Çan ve Soma Santrallerinin yöneticileri Sn. Lütfi Coşkun, Sn. Oğuzhan Yıldız ve Sn. Recep Çıtlak;  Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği Genel Başkanı Sn. Hacı Ahmet İlhan, Mas Grup İş Geliştirme Müdürü Sn. Ahmet Yılmaz, Kauçuk Derneği Genel Başkan Yrd. Sn. Doğu Kaya konuşmacı olarak katıldılar.

Tam gün olarak süren seminer Yerli Sanayinin Tasarım ve İmalat Kabiliyetleri ve Yerlileştirmenin önemi ve Tübitak MAM Milli Projeler konusunda soru-cevap paneli ile sonuçlandı.

Yerli Üretim kalemlerinin artırılması konusunda İSO tarafından Sanayi Bakanlığı’na bir Seminer Sonuç Bildirisi sunulması ve bunun Yerlileştirme ve Millileştirme Platformu için bir manifesto niteliği taşıması konusunda fikir birliğine varıldı.

Mas Pompa adına konuşan Sn.Ahmet Yılmaz özellikle daha ileri gitme konusunda kaliteli hammadde ve özellikle döküm konusunda karşılaşılan sorunlardan bahsederek, başarı öyküsü olarak Çalık Enerji’nin Gürcistan’da yaptığı Doğal Gaz Kombine Çevrim Santraline yapılan pompa tedarikleri konusunu izleyicilere sunum ve fotoğraflar eşliğinde anlattı.

• Mayıs

• ISK Sodex 2016 Fuarındaydık

18/05/2016

4-7 Mayıs ISK Sodex 2016 Fuarındaydık. Ziyaretçilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştığımız fuarda NM m-Drive Manyetik Kaplinli Salmastrasız Pompalarımız, NME Serisi Ağır Hizmet Tipi Pompalarımız ve Sınıfının En Verimli ürünleri olan Mas Sirkülasyon Pompalarımız oldukça dikkat çekici oldu. Katılımdan memnun kaldığımız fuarda sergileyebildiğimiz/sergileyemediğimiz tüm ürün portföyümüzle ilgili merkez satış departmanımıza başvurarak bilgi alabilirsiniz...